Adrià Puig, nou alcalde de Catí: “Continuarem treballant com fins ara ho estàvem fent. El llegat de Pablo Roig ens marca el camí”

1364
Equip de govern de Catí amb Pablo Roig i Adrià Puig al mig. Font: Facebook Adrià Puig.
PUBLICITAT

La dimissió de Pablo Roig com a alcalde de Catí per falta de temps i disponibilitat per al càrrec públic ha obert la porta a l’alcaldia a Adrià Puig, qui formava part de l’equip de govern de la localitat, del PP, des de les eleccions del 2015. La decisió de Roig, no obstant això, no gira el full de ruta a l’hora de governar que mantenia l’Ajuntament de Catí, i com declara Adrià Puig a aquest diari, “la nostra intenció és seguir treballant i potenciar Catí com fins ara ho estàvem fent. El llegat que ens deixa Roig ens marca com continuar governant”. Puig serà, fins a les pròximes eleccions del 2023, la cara més visible de l’Ajuntament de Catí, una qüestió que “de menut mai m’haguera imaginat que passaria, però repetint amb càrrec en una segona legislatura m’ho podia imaginar. Crec que m’agradarà ser alcalde”.

Una de les característiques que més destaca Adrià Puig del seu poble és l’associacionisme. “Som un poble amb moltes associacions vives que treballen totes les setmanes. Fem poble i xarxa entre veïns, amb treballs desinteressats i és un fet que cal potenciar i mantindre sa”, explica Puig. De fet, ell mateix forma part del Grup de Muntanya de Catí, del Club Ciclista Alt Maestrat, és capità del Club Deportiu Catí de futbol o també participa en el Centre Recreatiu del poble. Tot, perquè “m’agrada treballar pel meu poble”. Ara, els reptes des de l’alcaldia són més grans: “Tots els regidors hem estat durant la legislatura treballant junts amb objectius comuns. Projectes com abaixar impostos i reduir les carregues als veïns, millorar els edificis municipals o millorar els camins rurals no pararan de treballar-se”, admet el pròxim alcalde de Catí.

Puig va acompanyar a Roig en la seua primera aventura com a alcalde el 2015, sent el regidor d’Esports i l’àrea referida a les associacions. Tot i que les previsions finalitzen amb el 2023, “si a la gent li agrada com governem, la nostra intenció és seguir treballant per a Catí com fins ara ho hem fet”, analitza Adrià Puig, qui afig que “de Pablo m’enduc lliçons com la disponibilitat que tenia per a tot el món. La responsabilitat del càrrec és gran, però el repte dels pròxims mesos ens il·lusiona”.