Adrià Pericas guanya la VI Volta Ciclista a Vilafranca

1129
PUBLICITAT

El passat cap de setmana es disputava la sisena edició de la Volta Ciclista a Vilafranca i vuité Memorial Jofre Grau Biosca, que enguany canviava de juny a setembre, amb 18 equips participants i un màxim de 12 corredors per equip.

El dissabte es disputava l’etapa entre Castellfort i Benassal passant pel voltant de Vilafranca. A la meta de la Font d’En Segures entraven junts Roger Pareta i Adrià Pericas, tots dos de l’equip Purito-Tadesan-Nuria. Héctor Álvarez del Lucia-Grupo Sime era tercer a 45 segons.

Diumenge era el torn de l’etapa reina, una dura etapa de muntanya amb eixida des de Vilafranca i passant per Portell, Cinctorres i Castellfort per tornar a la meta situada a l’Avinguda del Llosar. Adrià Pericas i Héctor Álvarez arribaven junts a meta, guanyant el primer l’etapa a l’sprint.

Així, el ciclista d’Olot Adrià Pericas guanyava la classificació general, seguit d’Hector Álvarez i Roger Pareta.

Pericas també guanyava la general de la muntanya, Marc Zafra era el vencedor de les metes volants, Enrique Maranchón el de primer any, Héctor Álvarez primer autonòmic, Héctor Domínguez primer provincial, Roger Pareta guanyava la general combinada i el Purito-Tadesan-Nuria la classificació per equips.

Aquesta sisena edició de la Volta Ciclista a Vilafranca ha comptat amb l’organització del Club Ciclista Picaio i també amb un bon grapat de voluntaris que han ajudat a que tot transcorreguera sense incidents.

Es va comentar molt el cap de setmana la gran actuació de Juan Ayuso a la Volta a Espanya d’enguany acabant tercer a la meta de Madrid. Ayuso va guanyar la Volta Ciclista a Vilafranca en l’edició del 2018 i ha tingut una progressió espectacular en aquestos quatre anys.