Adjudiquen les obres del tram Morella-La Torreta de l’N-232 per 20 milions d’euros

137
Nacional 232
PUBLICITAT

La constructora Lantania s’encarregarà de les obres de l’últim tram entre Morella i La Torreta. El pressupost del projecte ascendeix fins a 20 milions d’euros i té un termini d’execució d’any i mig. En 2025, Els Ports veurà finalitzat un dels grans projectes viaris que millorarà l’ordenació del territori, l’accés a la comarca i la seguretat en el trànsit.

L’actuació contempla el condicionament del traçat i la reordenació dels accessos de la N232 entre la Masia de la Torreta i Morella Sud, amb una longitud de 4,85 quilòmetres.

Des del Partit Popular de Morella s’ha posat en valor l’execució final de les obres, tot i que han criticat “els cinc anys de retards injustificats provocats per la inacció del PSOE”. Segons descriu el PP, es tracta d’un projecte amb signatura de l’època de Rajoy, adjudicat en el maig de 2017.

“Ens hem passat molts anys reclamant aquest projecte. I ho hem fet a tots els nivells, des del local fins a l’estatal, com demostren les esmenes presentades en Congrés i Senat per a exigir la inclusió pressupostària d’aquest tram final”, ha manifestat Jesús Ortí, portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella.