Actuacions de millora urbana a Herbeset i Vallivana

616
Actuacions de millora urbana a Herbeset i Vallivana
Actuacions de millora urbana a Herbeset i Vallivana
PUBLICITAT

La Casa de la Mestra d’Herbeset avança en la seua rehabilitació. Aquesta és una reconstrucció important, ja que aquesta es va veure afectada pels diversos temporals que hi ha hagut durant l’hivern en aquesta zona. A més, la brigada forestal també ha realitzat actuacions de neteja de camins, així com la millora d’alguns dels carrers de la localitat.

El regidor responsable d’Herbeset, Jorge García, ha explicat que “Herbeset necessitava diferents actuacions que s’estan portant a terme durant aquestes setmanes, entre les quals destaca la rehabilitació de la teulada de la Casa de la Mestra, la qual necessitava una actuació urgent”. L’edil ha comentat que “les nevades de l’últim hivern havien afectat greument a la teulada d’aquesta casa i s’està reparant durant aquestes setmanes”. Finalment, Garcia ha afegit que “les noves brigades forestals municipals també han actuat en diferents camins d’aquesta població per tal de netejar-los i condicionar-los, així com per a millorar els principals carrers d’Herbeset”.

A més, també s’estan realitzant tasques de millora al voltant de Vallivana. D’aquesta manera, durant aquesta setmana hi ha hagut treballs de manteniment de cobertes i canals al Santuari. A més, han pintat l’edifici del ‘Cuartel’ i s’ha netejat el camí des del Santuari fins a l’aparició.