Activitats per a xiquetes i xiquets a la Mancomunitat de Penyagolosa-Pobles del Nord

288
Activitats per a xiquetes i xiquets a la Mancomunitat Penyagolosa-Pobles del Nord
Activitats per a xiquetes i xiquets a la Mancomunitat Penyagolosa-Pobles del Nord

Del 12 de juliol al 29 d’agost, els pobles que integren la Mancomunitat de Penyagolosa-Pobles del Nord han organitzat una sèrie d’activitats per als més menuts de casa. Amb motiu de l’actual crisi sanitària serà obligatori l’ús de mascareta i les places necessitaran inscripció prèvia a l’ajuntament, amb justificant dels pares o tutors, ja que estaran limitades.

Així, Vistabella del Maestrat iniciarà les activitats el 12 de juliol. Les propostes previstes seran tir amb arc i slackline. El 17 de juliol hi haurà teatre amb la Ravalera on tour; l’1 d’agost taller d’orxata i el 17 d’agost gimcana.

A Benafigos el teatre de la Ravalera on tour arribarà el 18 de juliol. I el 26 de juliol hi ha programada una activitat d’orientació. El 31 de juliol hi haurà un taller d’orxata; el 8 d’agost una ruta nocturna astronòmica; i el 16 d’agost una gimcana.

Quant a Atzeneta del Maestrat, també gaudirà del teatre de la Ravalera on tour el 18 de juliol. L’activitat d’orientació serà el 25 de juliol; el taller d’orxata, el 31 de juliol; i la gimcana el 14 d’agost.

I Xodos, finalment, tancarà les activitats el 29 d’agost amb el Ball modern. Prèviament es podrà gaudir amb el Teatre de la Ravalera on tour, 18 de juliol; el taller d’orxata, 1 d’agost; la ruta nocturna astronòmica, el 7 d’agost; i l’activitat d’orientació, el 23 d’agost.

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.