Activitats per a tots els públics en Morella

260
Activitats per a tots els públics en Morella
Activitats per a tots els públics en Morella

Morella està preparada per a rebre molts visitants durant aquestos dies festius amb gran varietat d’activitats que completen la visita a la ciutat i el seu patrimoni. D’aquesta manera, la V Pujada al Castell de Morella, contacontes, el passeig per la Fàbrica Giner, la presentació del CD de la Rondalla, el concert de Morella Sonora i la Desfilada de Moda dels alumnes de 2n de batxillerat omplin el cap de setmana d’activitats per a tots i totes.

Morella acull diferents activitats esportives, culturals i festives durant els dies festius d’aquesta setmana. Així, demà a les 11.00 hores es realitzarà un Passeig senderista a la Fàbrica Giner. Aquest consisteix en una ruta per la nova senda d’aquest paratge de 3,5 quilòmetres i apta per a tots els públics. A la vesprada, la Sala del Justícia acull el contacontes “Contes a la llar del foc” destinat a xiquetes i xiquets de 4 a 9 anys a les 17.30 hores. A les 19.00 hores, la Rondalla de Morella presenta el seu CD al Teatre Municipal.

El dissabte també alberga activitats entre les quals destaca la V edició de la Pujada vertical al Castell. Aquesta cursa ix des de l’Hostal Nou a les 12.00 hores i admet inscripcions fins demà a l’Oficina de Turisme de Morella, al telèfon 964 17 30 32 i a través del correu esports@morella.net. El concert de Morella Sonora tindrà lloc a les 20.00 hores al Teatre Municipal amb el trio de flautes i piano Joueurs de flûte. Finalment, els i les alumnes de 2n de Batxillerat celebren la Desfilada de Moda a l’Espai Firal amb dues sessions. La primera és a les 19.00 hores i la segona a les 11.30 hores.

A més de les activitats especials per als dies festius, Morella ofereix les visites habituals pel patrimoni i la història de la ciutat. D’aquesta manera, el Castell, la Basílica Arxiprestal, el museu Temps de Dinosaures i les Torres de Sant Miquel romandran oberts cada dia.