Activitats de l’Aplec dels Ports Cinctorres 2015 aquest cap de setmana

692
PUBLICITAT

Des de l’organització es proposen activitats culturals

Cinctorres serà el marc de nombroses activitats de diversa índole aquest cap de setmana. Les activitats s’inicien el dissabte a Morella amb una proposta de l’Aplec dels Ports. A les 12:30h. al Jardí dels Poetes morellà tindrà lloc un homenatge a Carles Salvador amb lectura de poemes coincidint amb el cap de setmana de la Festa per la Llengua a la localitat.

Paral·lelament, Cinctorres obrirà el seu cicle de rotllos i primes amb la romeria de Sant Marc. La vesprada del mateix dissabte destacarà per un dinar de germanor per celebrar el premi Vicent Ventura que va rebre aquest dimecres l’Aplec dels Ports per part de la Universitat de València. La jornada tindrà el seu últim acte a partir de les 19 hores amb un intercanvi de bandes entre la Societat Musical Cinctorrana i la Societat Musical de Massalfassar. El diumenge el protagonisme serà per als esports amb el partit de futbol que jugaran el C.E. Cinctorrà i l’Oropesa C.F. a partir de les 18 hores.

Per tant, Cinctorres viurà un cap de setmana molt intens que es pot complementar amb l’àmplia oferta turística que ofereix la zona i el bon temps que s’està registrant aquests dies als Ports.