Activitats de febrer a Atzeneta del Maestrat

284
PUBLICITAT

 

L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha previst diferents activitats per este mes de febrer. L’agenda cultural passa per una sessió de cinema infantil el dissabte 18 de febrer a les 19 hores al Local Multiusos.

Diumenge 19, l’Ajuntament d’Atzeneta ha organitzat una nova edició del Dia de l’Arbre. La iniciativa estava prevista per al dia 5 però es va haver de suspendre com a conseqüència de la pluja. La plantació d’arbres es realitzarà a l’Àrea Recreativa. Els que vulguen participar hauran d’acudir a la Placeta de la Font a les 10 hores amb les eines i l’esmorzar per a des d’allí partir cap al lloc previst per plantar els arbres.

A més, el consistori, per garantir la seguretat dels joves del municipi ha previst contractar un autobús el proper dia 25 de febrer que sortirà de la localitat rumb a les festes del Carnestoltes de Vinaròs.

Els aficionats al futbol local tenen diferents cites amb els partits que enfrontaran la U.D Atzeneta en les categories amateur, infantil, benjamí i prebenjamí els diumenges d’este mes, tant al camp municipal, com en els desplaçaments als diferents municipis.