Activitats contra la violència sexista i Santa Cecilia protagonitzen l’agenda setmanal d’Albocàsser

262
Agenda cultural d'Albocàsser del 18 al 24 de novembre

L’Ajuntament d’Albocàsser, l’AMPA del CEIP Joan de Brusca, l’Associació Cultural Assegador, l’Associació de Jubilats Joan de Brusca, el CDR Alt Maestrat, l’Associació de Dones, l’Associació Musical Santa Cecilia i Amics del Bureo han organitzat una completa agenda d’activitats.

Així les coses, hui dilluns hi ha gimnàstica, anglés per a xiquets i xiquetes, valencià i anglés nivell inicial i ioga. Demà dimarts, anglés per a primària i ESO, activitats de tonificació, Ball en línia i anglés per a adults.

El dimecres gimnàstica, zumba familiar, ball modern per a xiquets i xiquetes i balls de saló. El dijous, taller de bolillos, gimnàstica per a jubilats, tonificació, taller d’astrologia i valencià avançat.

El divendres començaran les activitats pel Dia Internacional d’Eliminació de la Violència cap a les Dones amb una carpa violeta en el mercat sota el lema “STOP masclismes”. A més, pilates i aikido.

El dissabte taller “En el vostre nom” contra la violència de gènere, xarrada-taller “Violències masclistes, de què parlem?” i marxa contra la violència de gènere. També hi haurà taller de rondalla per a xiquets, xiquetes i adolescents, exposició de fotos, instruments i antiga bandera de l’Associació Musical Santa Cecilia i concert de l’agrupació dirigit per Juan Conill que comptarà amb la col·laboració del compositor i director Andrés Valero.

Finalment, el diumenge hi haurà un taller de “ball de plaça”.