Activitats aplequeres a Vallibona amb caminada sobre la Pastora per al 17 de març

225

DiaDia

La comissió organitzadora del 40é Aplec dels Ports 2018 de Vilafranca conjuntament amb La Pastora Cooperativa, ha preparat una jornada amb activitats a Vallibona per al dissbte 17 de març.

Així, a les 9 del matí, tindrà lloc l’eixida d’una caminada teatralitzada sobre el personatge de la Pastora, des de l’Alberg de Santo Domingo de Vallibona.

A les 14’00h es farà el dinar a l’Àlberg i ja per la vesprada tindrà lloc una reunió comarcal i a continuació una projecció sobre els maquis i la Pastora.

El preu de la caminada és de 6€ i inclou esmorzar, avituallament i assegurança.

El preu del dinar serà de 13€, amb un descompte de 3€ per a la gent que es quede a pernoctar aquell dissabte a l’Alberg.

Per tal de fer la inscripció per a la caminada o per al dinar, caldrà apuntar-se al formulari https://goo.gl/forms/b4Y0KwojZSkqbtaM2

Per allotjar-se a l’Alberg de Santo Domingo de Vallibona caldrà cridar al telèfon 637 296 585.

Altres activitats

Les activitats de Vallibona seran la prèvia a la segona festa Pro-Aplec que tindrà lloc el 14 d’abril a Villores, a la qual es coneixerà el cartell que servirà d’imatge de la festa comarcal per excel·lència aquest 2018. El termini de presentació de cartells acaba el 23 de març, en aquest enllaç podeu consultar les  bases:

http://aplecdelsports.com/concurs-de-cartells/

A més, la comissió es troba a hores d’ara acabant de tancar el programa d’actes per al cap de setmana de l’Aplec. De moment, s’ha confirmat el grup tarragoní de música folk Roba Estesa.