Actes culturals al Nadal de Morella

534
PUBLICITAT

Este cap de setmana arriba la festivitat de Nadal amb l’ambient familiar que les caracteritza. Tot i això, Morella compta amb una intensa activitat tradicional i cultural per acompanyar unes dates tan especials. Així, la fira solidària de l’alumnat del col·legi, el concert de la Rondalla, la inauguració de l’exposició de cartells de l’Anunci del 55 Sexenni, la presentació del llibre La festa de Sant Antoni i les nadales a càrrec de l’Associació Musical Mestre Candel tindran lloc durant els pròxims dies.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “aprofitem el cap de setmana per a realitzar algunes activitats abans dels tradicionals dies de Nadal”. L’edil ha explicat que “el dissabte s’inaugurarà l’exposició dels cartells de l’Anunci que es van presentar al concurs, la qual estarà a les sales gòtiques de l’ajuntament fins al 29 de gener”. Finalment, ha aprofitat per a “animar a totes i tots a participar en les activitats programades durant els pròxims dies”.

Programació de Nadal
El dimecres 21 i dijous 22 de desembre, l’alumnat de 6é de primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana ha organitzat la fira solidària Intercambiem manualitats per aliments de llarga caducitat i productes de neteja. Avui amb horari de 16.00 hores a 18.00 hores i demà de 9.30 hores a 11.30 hores. El divendres 23 de desembre ja estarà disponible la bústia reial a l’ajuntament de Morella. A més, a les 19.00 hores, la Rondalla oferirà el concert de Nadal al Teatre Municipal.

Pel que fa al dissabte 24 de desembre, la jornada començarà amb la inauguració de l’exposició de cartells de l’Anunci del 55 Sexenni de Morella a les 12.00 hores a les sales gòtiques. Aquesta compta amb tots els cartells presentats tant en la categoria general com en les dels centres educatius. A continuació, a les 12.30 hores, la Sala del Justícia acollirà l’acte de presentació del llibre La festa de Sant Antoni a càrrec dels i les majorales. L’Associació Musical Mestre Candel iniciarà el recorregut de les tradicionals nadales a les 19.00 hores des del placet de l’església. En acabar, Missa del Gall a la Basílica Arxiprestal.