Abril: mes del llibre a Vilafranca amb sortejos i descomptes

856
Llibres
PUBLICITAT

Llibres
Llibres
La biblioteca de Vilafranca ha tornat posar en marxa el concurs El Sopar de Sant Jordi. Es tracta d’una iniciativa que tracta de premiar els lectors més assidus de la biblioteca i també de fomentar la lectura entre grans i menuts. De fet, per als xiquets , s’ha plantejat enguany el berenar de Sant Jordi. L’objectiu de la mateixa és que ells també tinguen el seu reconeixement.

Per poder participar en el concurs menuts i grans han de resoldre uns enigmes que cada quinzena planteja la biblioteca. Aquests enigmes es troben en el propi centre de lectura i també es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Després de resoldre l’enigma, s’ha de dipositar la papereta amb la resposta a la biblioteca municipal. Entre tots els que encerten se sortejarà un sopar per a dos persones al restaurant l’Escudella de Vilafranca.

Els xiquets tindran com a premi un berenar. El sorteig es realitzarà al voltant del 23 d’Abril, dia del Llibre. En anys anteriors el concurs El Sopar de Sant Jordi ha tingut una excel·lent acollida entre tots els usuaris de la biblioteca.

– Descomptes en llibres
A més, amb motiu de la celebració del Dia del Llibre i dels drets d’autor, els llibres publicats per l’Ajuntament de Vilafranca tenen un 10% de descompte. La promoció es desenvolupa des del dissabte 12 d’abril al diumenge 4 de maig.