“Abrasa’m” penja el cartell de complet en Ares

515
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana, Ares del Maestrat acull “Abrasa’m”, unes jornades gastronòmiques dedicades a tots aquells menjars que es fan i s’han fet seguint la tècnica culinària de ‘la brasa’. L’activitat està organitzada per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land, en el marc del Pla de Dinamització i Governança Turística.

D’aquesta manera, totes les persones inscrites, atés que l’aforament ja està complet, podran gaudir d’una completa agenda gastronòmica. Demà, a les 17.30h, Francesc Bellmunt realitzarà un taller familiar sobre l’obtenció del foc en la Prehistòria en la Plaça de l’Església. L’activitat es realitza en col·laboració amb el Museu de la Valltorta. La segona activitat del dia, organitzada per l’Associació Municipal Alt Maestrat Human Land, començarà a les 18.30h amb una demostració de cuina i una degustació de carn de corder i vedella a la brasa de la mà de Vicente Albalat del Restaurant El Arayero. L’activitat s’acompanyarà d’un tast de vins de la Bodega Flors de Les Useres i una degustació de tapes ‘a la brasa’ de l’Hotel d’Ares. L’esdeveniment serà en plaça Major.

“Abrasa’m” acabarà el diumenge 3, des de les 11h, amb l’activitat “El Molí Sòl de la Costa torna a moldre”. Aquest antic molí fariner situat en el Barranc dels Molins és hui dia un Centre d’Interpretació Turística. L’Ajuntament d’Ares és l’impulsor d’aquesta activitat. Recordar, a més, que durant tot el cap de setmana l’Hotel d’Ares oferirà menús i plats a la brasa.