A subhasta 112.780 metres quadrats rústics a Vilafranca del concurs de creditors d’Augimar

1448
Detall dels terrenys subhastats a Vilafranca
Detall dels terrenys subhastats a Vilafranca
PUBLICITAT

-El valor de taxació de les propietats supera els 6 milions d’euros

L’empresa Augimar Urbanizadora està immersa en un concurs de creditors. És per això que s’han tret a subhasta 112.780 metres quadrats rústics al terme de Vilafranca, agrupats en 7 finques diferents. Es tracta d'”artigues” situades entre la carretera de Castellfort Cv-126 i la carretera de Castelló Cv-15 i de terrenys forestals. Cal recordar que l’empresa volia promoure la urbanització d’una àrea industrial a la confluència entre els vials de Castellfort, Castelló i l’encreuament amb la carretera de Benassal Cv-167.

El procediment concursal l’està portant el jutjat número 1 de Castelló. En total han eixit a subhasta set finques diferents amb extensions que van dels 1369 metres quadrats fins a altres que superen els 40.000.

Les subhastes vinculades al concurs de creditors d’Augimar no només afecten el terme de Vilafranca, ja que l’empresa també tenia altres propietats a Vinaròs, Torreblanca, Ulldecona o Borriol, entre altres municipis.

La crisi immobiliària va portar a l’empresa a fer fallida. Testimonis recollits a Vilafranca recorden com l’empresa va arribar a patrocinar nombrosos esdeveniments a la vila. La firma també volia promoure un edifici al costat de la residència de majors, una construcció que ara està abandonada i que mai va arribar a veure la llum.

Les subhastes s’estan executant a través del web http://www.inmoconcursal.com i finalitzen el dia 27 de setembre a les 18 h.

-7 finques

Sis dels terrenys que ara ixen a subhasta es situen a poc més d’un kilòmetre del nucli urbà de Vilafranca, entre les carreteres de Castellfort i Castelló i l’encreuament de la Cv-15 amb la de Benassal. Els terrenys a licitació tenen 17.379, 6.093, 6071, 36.946, 4.844 i 1.369 respectivament. A més també se subhasta una altra finca de 40.078 metres quadrats de pinar, situada a les proximitats de la Pobla de Bellestar. La tasació total dels terrenys es situa al voltant dels sis milions d’euros.