A quins pobles hi haurà servei d’atenció per a la declaració de la renda?

345
A quins pobles hi haurà servei d'atenció per a la declaració de la renda?
PUBLICITAT

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic duplicarà en la campanya d’enguany el nombre d’oficines que presten servei als valencians en la confecció de la declaració de la renda, que passaran de 9 a 20, i que estaran instal·lades en municipis de les tres províncies. L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Agència Tributària Valenciana (ATV) és estendre la prestació del servei i oferir una atenció als ciutadans i ciutadanes més pròxima i de més qualitat.

D’aquesta forma, enguany comptaran amb oficina de la renda gestionada per la Generalitat els municipis de l’Alcora, Sant Mateu, Sogorb, Morella, Vistabella del Maestrat, Benicarló, Montanejos, Albaida, Xelva, Xiva, Aiora, Ademús, la Font de la Figuera, Altea, Santa Pola, el Pinós, el Campello, Torrevieja, Xaló i Xixona.

Aquestes oficines donaran servei tant als residents en aquests municipis com als de la comarca, així com a qualsevol ciutadà que el sol·licite de qualsevol població, amb la voluntat d’acostar aquesta assistència als contribuents.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA