À Punt reforçarà la seua presència a Castelló

294
PUBLICITAT

À Punt enceta el nou curs amb una campanya d’antenització i resintonització a la província de Castelló. La radiotelevisió pública respon a les peticions de molts espectadors que o bé tenen problemes tècnics per incorporar À Punt als receptors o bé necessiten ajuda amb el comandament per a fer la resintonització als televisors. Per això, amb el suport del Grupo Cuevas i el Colegio de Admistradores de
Fincas de Valencia y Castellón, presentem aquesta iniciativa que vol ajudar que tots els castellonencs i castellonenques puguen tindre a sa casa el servei públic de la televisió valenciana.

L’acte serà presencial a l’EspaiTec del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, seu de la delegació de Castelló en À Punt dimarts 13 de setembre de 2022 a les 10 hores. El Director General d’À Punt, Alfred Costa; el gerent del Grupo Cuevas, Vicente Cuevas, i el vicepresident del Colegio de Administradores de Fincas de Valencia y Castellón, Ximo Rambla, seran els encarregats de presentar davant els mitjans de comunicació aquesta campanya. L’acte estarà presentat per les periodistes castellonenques Marta Ventura i Berta Báidez, presentadora de l’Informatiu NTC Migdia i reportera del magazín Bona Vesprada, respectivament.