A MORELLA, NI AIGUA (NI AGUA)

869

-Article d’opinió de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés publicat a Facebook-

Ens fiquem en situació. El PP quan estava en el govern, ara fa un any, al fer el pressupost de 2015, es va deixar per pressupostar (si, igual que un dia t’oblides les claus de casa) 500.000€ per a la Residència de Morella. Vam ser l’Ajuntament de Morella i el Grup Socialista a les Corts qui vam denunciar la situació, el govern del PP va tindre que admetre l’error i modificar la partida a 1,3 milions, en lloc de 800 mil euros.

Ara, el nou govern, presidit per Ximo Puig, ha elaborat uns pressupostos que tornen la dignitat a la institució i la prioritat per les persones, amb sanitat, educació, habitatge, serveis socials, etc

El President, respecte la Residència de Morella, no ha fet més que pressupostar el que este servei de primer ordre necessita per al seu funcionament (1,3 milions) i no cap favor estrany per ser de Morella com diu la bancada popular. Pot ser quan analitzen els pressupostos del nou govern, primer tindrien que repassar els errors que van fer durant 20 anys fins a l’últim dia, perquè crec que oblidar-se 500.000€, i sols és un exemple del que han fet, no és com un dia deixar-se les claus de casa que li les pots demanar al veí (si et fies d’ell).

RESIDENCIA MORELLA

Una mentida, tot i que alguns són especialistes amb això, per moltes vegades que es repetisca, mentida és. Ni cap tracte de favor en la residència, ni cap interès particular en un projecte de suport al sector ramader ( en una de les comarques amb més explotacions ramaderes) com és Carns de Morella. Una empresa majoritàriament pública amb més de 70 socis, sense cap interès econòmic, sinó el col·laborar per donar futur al sector primari que durant 20 anys el PP ha marginat. Què curiós que els populars no critiquen les milionades que han donat durant anys a altres llocs i instal·lacions, això si, totes elles a la costa, a persones afins i on no hi ha explotacions de bestiar. Ara, és clar, el problema són 140.000€, pel fet d’estar l’empresa a Morella, quan es per a dur endavant un projecte de carn ecològica. A Morella ni aigua (ni agua), ja ho hem sofert durant 20 anys.

20 anys del PP han segut de marginació i atac per Morella i la comarca i veiem com ara des de l’oposició continuen igual. El més fort de tot és, que alguns del PP d’ací dalt a les muntanyes, van en el mateix discurs que els seus ‘jefes’. Pot ser no tenim dret a la Residència, a ajudar al sector ramader, a gestionar el nostre patrimoni…(la llista es podria fer molt llarga)?

Ací als Ports som pocs, ho sabem i per això no us hem importat massa als del PP, ja que veieu i compteu vots i no persones. Però el que no sabeu és que som honrats, treballadors, dignes d’esta terra, des de la dona que m’ha dit bon dia este matí, i anava a obrir el seu negoci, fins al que és ara president de tots els valencians i valencianes.

Ja està bé, en 20 anys, de nord a sud del País, heu fet mal, molt, però que molt de mal. Ara, hi ha milers i milers de persones que treballem dia a dia per reparar-ho i per un futur digne i honest en totes les comarques, fins i tot en aquelles que en 20 anys pràcticament no les heu xafat. Al capdavant d’eixe treball està el President de la Generalitat, Ximo Puig, i a la fi això és el que no podeu suportar.

Salut.

Rhamsés Ripollés Puig