A licitació la piscina de La Mata

857
PUBLICITAT

Després de diverses obres, enguany és la primera vegada que la piscina de La Mata és un espai independent del bar i no està contemplada com a extensió de la terrassa.

L’Ajuntament ja ha tret a licitació la piscina municipal: busquen una persona per al servei de gestió i explotació del servei de bar, serveis de venda i control de les entrades i neteja i manteniment de les instal·lacions.

La persona contractada haurà d’encarregar-se de la conservació i neteja dels espais de vestuaris, dutxes, lavabos, terrassa, jardins i gespa, entre altres. Aquesta vegada, per motius de sanitat en relació a la Covid-19, serà l’Ajuntament l’encarregat del manteniment i tractament d’aigua, un aspecte que suposa una despesa prou important i que segur que haurà alegrat als aspirants.

Així mateix, el consistori també ha publicat una borsa de treball per a dues places de socorrista aquàtic a temps parcial.

La piscina de La Mata és un espai de gran importància esportiva durant l’estiu, ja que solen organitzar-se cursets de natació i aquagym. A més, es converteix en el centre social del poble, i no només pels veïns: la piscina de La Mata ha guanyat fama al llarg dels anys i són molts els habitants d’altres municipis dels Ports que s’apropen per sopar o passar una estona a la fresca.

Ja hi ha diversos veïns interessats en sol·licitar la piscina, tot i que és una preocupació general els efectes que poden tenir el control de l’aforament i les mesures de seguretat i prevenció que caldrà prendre aquest any.

Els interessats tenen temps fins al 15 de juny per presentar els seus projectes a l’Ajuntament.