A les 17h arriba la Cursa de Sant Silvestre de Vilafranca i esta nit festa amb la Comissió de Festes i l’orquestra Supermàgic

489
Festa a Vilafranca
PUBLICITAT

-Nota de premsa-

Vilafranca acomiadarà 2013 amb diverses activitats que animaran la vida de la localitat el dia 31. A les 17h arribarà la cursa de Sant Silvestre. A aquesta hora està prevista la cursa infantil. Mitja hora més tard s’anuncia la cursa absoluta. Les inscripcions es poden realitzar a la mateixa eixida- meta de la cursa minuts abans de la cursa.

La cursa de Sant Silvestre, degana a l’interior castellonenc, està organitzada per la regidoria d’Esports de l’ Ajuntament de Vilafranca, Entreparets i Shedmarks.

El traçat de la cursa surt des de la Plaça d’En Blasc, avança pels carrers Major, Sant Roc, Abadia, Plaça de l’Església, Cid i torna a finalitzar a la Plaça d’En Blasc.

És habitual que en aquesta carrera els participants córreguen disfressats. El lliurament de premis tindrà lloc després de la competició.

-Festa de cap d’any.

D’altra banda la Comissió de Festes de Vilafranca ha organitzat una gran festa a la nit de cap d’any al Parador de Festes de la població. Actuarà l’Orquestra Super Magic. Avui és l’últim dia per a l’adquisició d’entrades anticipades. El preu és de 10 €. Poden adquirir-se en la Tourist Info, Pastisseria Maria Rosari Bordas, Bar Avinguda, Panaderia Pipa i Pub Manyà, a més de Ticketea. L’entrada a la taquilla serà de 14 €.

-Bona ocupació

Els establiments turístics de Vilafranca, sobretot les cases rurals, registraran bons nivells d’ocupació durant aquesta Cap d’Any. Les cases rurals s’han anat omplint durant les últimes setmanes, segons han manifestat els empresaris. Així mateix seran molts els que aprofitaran la sa casa al poble per gaudir del cap d’any.