‘A la Ventura’ debat l’onada de contagis i les mancances de l’educació sexual dels joves

155

Nota de premsa d’À Punt Media

quest divendres el programa de debat A la Ventura tractarà, entre altres, dos temes d’actualitat. La viròloga del CSIC Margarita del Val explicarà com protegir-nos davant l’onada de contagis que castiga en aquests moments Europa.

El programa d’À Punt que presenta Marta Ventura també es preguntarà en què fallem com a societat perquè una xiqueta de catorze anys haja sigut violada reiteradament per un grup d’homes en una localitat de la Vall d’Albaida.

A la Ventura posarà damunt la taula les grans mancances de l’educació sexual i les interferències que reben els joves des de la pornografia, massa voltes l’única font d’on beuen.

En el programa, que comença a les 21:30 hores, en acabar l’informatiu À Punt Notícies nit, es debatrà com hauran de ser les festes o les no festes l’any que ve i ens avancem a l’arribada de Nadal. Aquest divendres, A la Ventura ens mostrarà també com hauríem de celebrar-les a taula. Molts interrogants que, amb l’ajuda d’experts i dels col·laboradors habituals del programa, ens endinsen en l’actualitat més pròxima per a encetar el cap de setmana.