A la venda les entrades per a La Raíz a Morella
A la venda les entrades per a La Raíz a Morella

La Raíz actuarà a Morella el 19 d’agost durant la celebració del 54 Sexenni. D’aquesta manera, les en-trades anticipades estan disponibles a Tiketea (https://www.ticketea.com/entradas-concierto-la-raiz-morella/) amb un preu de 15 euros per a veure aquest grup de Gandia, el qual recorre escenaris d’àmbit nacional i internacional amb la música rock, hip-hop i ska que els caracteritza. Així, l’energia d’aquesta banda farà vibrar a morellans, morellanes i visitants durant el 54 Sexenni amb molts més grups i actuacions.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “l’actuació de La Raíz és un atractiu més de la festa del 54 Sexenni de Morella, ja que es tracta d’un grup molt seguit que atraurà tant als morellans i morellanes, com a gent dels voltants per a gaudir de la música”. Així, l’edil ha explicat que “comencem la venda d’entrades online per al concert a través de Tiketea, el qual es realitzarà a l’exterior de l’Espai Firal on cap un major nombre de persones”. Querol ha comentat que “el Sexenni és una festa cone-guda pels retaules, amb les danses i quadres bíblics únics de la localitat i, també, per albergar actuaci-ons de grups musicals de primer nivell per les nits, com en aquest cas serà el concert del diumenge 19 d’agost”.

El Sexenni de Morella és una festa que acull una programació molt intensa d’actes culturals i festius. Els diferents gremis que conformen la festa s’encarreguen d’organitzar cadascun dels dies, per la qual cosa, les actuacions, tant musicals com d’altres disciplines, són constants durant els 10 dies de cele-bració. D’aquesta manera, l’Espai Firal alberga les actuacions nocturnes de grups i orquestres.

El 54 Sexenni és la festa més important del 2018 a Morella, ja que se celebra cada sis anys i està de-clarada Festa d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial. El Sexenni tindrà lloc des del 18 fins al 27 d’agost amb gran quantitat d’activitats culturals i d’oci que permeten gaudir d’aquesta festa tan especial, així com de la ciutat de Morella.