Morella donarà la benvinguda a l’any 2020 amb una gran festa

789
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-L’orquestra Monkey actuarà a l’Espai Firal junt amb discomòbil Ado García perquè morellanes, morellans i visitants celebren la nit de Cap d’Any
-La tradicional cursa Sant Silvestre recorrerà els carrers de Morella i l’Albereda el 31 de desembre a la vesprada
-Els dies anteriors hi haurà concerts de Capella de Ministrers i Jonatan Penalba

La ciutat de Morella es prepara per a acomiadar l’any 2019 i donar la benvinguda al 2020 amb la gran Festa de Cap d’Any. D’aquesta manera, l’Orquestra Monkey i la discomòbil Ado García seran els encarregats d’amenitzar la nit del 31 de desembre a l’Espai Firal en una festa de germanor que concentra als morellans, morellanes i visitants amb entrada gratuïta.

Cal destacar que Morella és el punt de trobada de grups d’amics i amigues per a passar aquesta data. Així, aquesta serà la cinquena edició d’aquesta festa que concentra centenars de persones a l’Espai Firal. A més, el 31 de desembre també tindrà lloc la tradicional cursa Sant Silvestre, la qual compta cada any amb més participació per a donar el toc esportiu i humorístic d’aquesta jornada. La Sant Silvestre morellana va reunir l’any passat a més de 250 participants en el seu recorregut d’1,5 quilòmetres on participen esportistes de totes les edats.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “Morella és des de fa molts anys un lloc on passar la nit de Cap d’Any per a gent tant de la ciutat com per als i les visitants, de manera que fa uns anys vam decidir celebrar-ho en l’Espai Firal on es pot concentrar a tot el públic”. L’edil ha explicat que “aquest és el cinqué any que acomiadarem l’any amb la gran Festa de Cap d’Any amb la participació i germanor que han tingut els anys anteriors”. També ha comentat que “aquesta festa sempre ha sigut un èxit que esperem repetir enguany, ja que molta gent ens pregunta per l’agenda de Cap d’Any a través de les xarxes socials”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a passar aquesta jornada a Morella i participar tant en la Sant Silvestre com en la festa nocturna”.

Morella és un referent com a destí per a celebrar el final de l’any. Cada any l’ocupació a la ciutat és elevada, on les cases rurals i hotels freguen el 100% d’ocupació, per la qual cosa, cal reservar amb antelació.

A més, els dies anteriors hi ha programades més activitats a la ciutat de Morella com un concert de Jonatan Penalba el dissabte 28 de desembre i un concert de Capella de Ministrers per al dilluns 30 de desembre. D’aquesta manera, l’activitat cultural reforça la festiva durant aquestos dies del Nadal i Cap d’Any a Morella.

Agenda del pont de novembre
La ciutat de Morella oferta una ampla agenda cultural per als dies 1, 2 i 3 de novembre per aprofitar el pont de Tots Sants. D’aquesta manera, el divendres 1 de novembre tindran lloc els Diàlegs dels Ports de tardor amb la xerrada L’Univers Violent. Com és possible que estiguem vius? a la Sala del Justícia de l’ajuntament a les 19.00 hores a càrrec del Dr. Manel Perucho i Pla.

El dissabte 2 de novembre és el dia amb més activitats per a tots els públics. Així, durant tota la jornada se celebrarà la VI Trobada de Dimonis amb tallers de pintacares i bocanades a l’Espai Firal a les 12.00 hores, cercavila amb música a les 18.30 hores, correfocs a les 20.30 hores i festa a l’Espai Firal a partir de les 24.00 hores. A més, el Teatre Municipal acollirà un nou concert de Morella Sonora a les 19.00 hores a càrrec d’Enrico Di Felice, flauta, i Raffaele Bertolini, clarinet i clarinet baix.

Finalment, el diumenge a les 19.00 hores es projectarà la pel·lícula Los días que vendrán al Teatre Municipal de Morella.