Exitós inici del VI Sons de l’interior a Portell i Cinctorres

554
SONS DE L'INTERIOR (3)-001
PUBLICITAT

Arranca de manera brillant el VI Sons de l’interior amb l’actuació de l’afirmat Duo Epiphonus, integrat per Eduardo Pascual a la guitarra i Carlos Migueláñez a la flauta, que han passat per la comarca dels Ports arribats de la seua gira de concerts per França i centre d’Espanya.

El primer concert va tindre lloc aquest divendres 19 a les 19.30 hores a la plaça de l’ajuntament de Portell. A més, l’endemà es van exhibir al saló de l’oficina de turisme de Cinctorres. Un programa molt variat i atractiu que incloïa obres de compositors com J. S. Bach, E. Granados, L. Boccherini, G. Fauré, J. Ibert, C. Machado i A. Piazzolla, entre d’altres, la interpretació del qual va posar en peus al públic per la seua gran preparació tècnica i musical, així com la seua afermada compenetració després d’una llarga trajectòria i experiència a nivell internacional.

El festival seguirà el 15 d’agost amb dos concerts del duo de trombons “A dos vares” integrat per Pau Climent i Carlos Carbó, que tindran lloc a les 12.30 h en la plaça de l’ajuntament de Cinctorres i a les 18.30 h a l’església de l’Esperança de Portell.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA