Cap de setmana cultural a Benassal

690
PUBLICITAT

Benassal viurà aquest cap de setmana dues jornades plenes d’activitat. El dissabte a les 9.30h donarà començament una ruta pel paisatge de la pedra en sec amb una durada aproximada de 2 hores. Encara que la ruta és de dificultat baixa, es recomana portar calçat esportiu. L’eixida serà de l’ermita de Sant Libori a la Font d’en Segures. L’activitat està organitzada pel Gremi Turístic i Cultural de Benassal.

Així mateix, a la vesprada, a les 19h, a la Mola es durà a terme la presentació del llibre “Arquitectura Rural en Piedra Seca en la Mola de Vila” d’Alfredo González Prats. Activitat organitzada per l’Ajuntament.

El diumenge l’activitat continuarà des de les 11h amb l’actuació infantil Jugacarrer a càrrec de Trencaperols a la Font d’en Segures, organitzada pel Gremi Turístic i Cultural. A les 13h a la Mola se celebrarà el 15 aniversari de la revista Aigua Clara organitzat per la pròpia redacció d’Aigua Clara. Ja a la vesprada, a les 19h, també a la Mola, es projectarà el vídeo sobre la Fira d’Oficis 2018 i el procés de la Sega organitzat pel grup de coordinació de la Fira.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA