Teatre infantil i familiar en el Capsigrany 2019

733
PUBLICITAT

La XX Mostra de Teatre Capsigrany de Vilafranca va començar ahir amb la jornada inaugural de l’esdeveniment que va estar marcada per la presentació de Vilafranca com a Capital Cultural Valenciana i l’obra “Cançons d’Artiga”.

Les jornades de hui i de demà estan marcades per un fort caràcter infantil i familiar amb diverses obres aptes per a tots els públics. Així les coses, la jornada de hui ha començat a les 12h amb “Martina i el bosc de paper”. Una obra per a tots i totes sense importar l’edat oferida per L’Horta Teatre a la Casa de Cultura. A la vesprada, la plaça En Blasc acollirà una altra obra per a tots els públics com és “The Wolves” de Cia La Fam. La Casa de Cultura serà el lloc de representació a les 19h del clàssic de la literatura “La Celestina” oferida per Bambolina Teatre i no recomanada per a menors de 16 anys. Les actuacions familiars tornaran amb l’última representació del dia. A les 23h en la plaça En Blasc La Trócola Circ delectarà a grans i menuts en el poliesportiu amb “Emportats”.

Demà diumenge, la jornada comptarà amb dues obres durant la vesprada, totes dues aptes per a grans i menuts. Així, a les 16h en la plaça En Blasc Xa!Teatre oferirà “The Audition” i a les 18h, a la Casa de Cultura, Improplana Plus representarà “3 Cambrers”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA