Cap de setmana en femení en Vilafranca

473
Cap de setmana en femení en Vilafranca
PUBLICITAT

Vilafranca ha continuat durant el cap de setmana amb les celebracions del Dia Internacional de la Dona i la seua Setmana de la Dona. Així les coses, el divendres, a més de la concentració per la igualtat entre homes i dones i reivindicar els drets de la dona en la qual van participar el Grup de Dones, els i les alumnes dels centres educatius, el consistori i tots aquells veïns que van voler; van tindre lloc l’activitat “Disseny d’una Falla amb temàtica de la Dona” en l’Espai Jove i la projecció de la pel·lícula “La número uno” en el Videoclub.

El dissabte, en l’Espai Jove es van fer les activitats “Fem la Falla i la pintem” i La Cremà” del monument realitzat. A més, durant la vesprada va haver-hi diferents esdeveniments esportius. Finalment, el diumenge la Casa de la Cultura va acollir el recital poètic “Em dic Maria” a càrrec de La Ravalera Teatre. En l’Espai Jove es va fer “Dinem paella a l’Espai” i el Local Polivalent de la Carretera de Castellfort va acollir el dinar de germanor del Grup de Dones.

A la vesprada, es van projectar les pel·lícules “Patoaventuras: La película” i “Déjame salir” en el Videoclub i va haver-hi un partit de futbol entre el Vilafranca i el Rosell al Serrito.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA