Benassal tindrà gust a avellana durant tot el mes d’octubre. Des del 7 al 30 d’octubre la localitat de l’Alt Maestrat celebra una nova edició del Mes de l’Avellana, un producte del que Benassal és el principal productor a la província de Castelló. Aigua de Benassal recolza aquest esdeveniment i està present en els menús especials que es preparen durant tot el mes.
L’avellana en la taula presentarà menús especials en tres restaurants de la localitat. Serà a l’Hotel Restaurant La Castellana, l’Hotel Restaurant La Piqueta i l’Hotel Restaurant Novella. A l’edifici de la Mola es podrà visitar l’exposició “Avellana fruit de tardor”. A més, als forns i pastisseries Moliner, Monfort i Bellés es podran adquirir pastes i dolços elaborats amb aquest fruit sec. En la carnisseria Cal Bort es presentaran llonganisses de pasqua i formatge de Benassal amb Avellana.
El dissabte dia 21 en els porxos de la Mola tindrà lloc una degustació de productes amb avellana. Serà a les 17.30 hores amb la participació de l’Hotel Restaurant La Castellana, l’Hotel Restaurant la Piqueta, el forn de Pedro Monfort, la carnisseria Cal Bort i les pastisseries Moliner i Bellés.
A la pàgina web www.benassal.es es pot consultar la programació i els menús.