El consistori de Morella trasllada al Consell dels Xiquets el reconeixement d’Unicef de Ciutat Amiga de la Infància

648
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El Consell dels Xiquets va comptar amb molta participació per part dels seus integrants. Aquesta vesprada està convocat el Consell de la Solidaritat amb la presència de les representants tunicines. El dissabte tindrà lloc l’acte de clausura “Elles trien: arrels semblants, lluites compartides” i a la vesprada el Cita a Morella amb el catedràtic de Dret Constitucional, Marc Carrillo

Els i les representants del Consell dels Xiquets es van reunir ahir en l’Ajuntament per a tractar diversos temes, especialment, per traslladar-los el reconeixement d’Unicef com a Ciutat Amiga de la Infància i la programació infantil nadalenca. El Consell està format per dos representants de cada curs escolar des de primer fins a sisè de primària, així com representants municipals i docents dels centres escolars.

Així doncs, tant l’alcalde, Rhamsés Ripollés, com la regidora de joventut, Judit Garcia, els van explicar l’acte en el qual havien assistit aquesta setmana de lliurament del Segell de Reconeixement de les Ciutats Amigues de la Infància celebrat a Santander.

Els van traslladar que és un reconeixement molt especial per a ells i que ara cal seguir treballant per a dissenyar i implementar les polítiques referents a la infància i adolescència per a millorar el benestar dels xiquets i xiquetes, fomentant la seua participació i consolidar un entorn amb els recursos necessaris per a açò.
Els xiquets i xiquetes es van mostrar molt participatius i es van implicar de ple en l’organització de les activitats per a Nadal i el Jocambient. D’aquesta manera, van escollir les activitats que van pensar més adequades i interessants per a ells.
En aquest sentit, cal destacar que van decidir establir bústies de suggeriments perquè els seus companys de classe puguen expressar les seues opinions i necessitats, i així els representants les puguen traslladar al Consell dels Xiquets i establir línies de participació més obertes i amb major implicació. Les bústies s’instal·laran en el col·legi i en el club.

Judit Garcia, “va agrair als xiquets i xiquetes la seua participació i implicació en el Consell i els va animar a seguir treballant per a consolidar el reconeixement otorgat per Unicef i mantenir, d’aquesta manera, un entorn molt favorable per a un bon desenvolupament de la infància i adolescència a Morella”.