200 Comensals gaudiran de la qualitat de l’aigua que ha rebut el Diamond Awards – Premi al Sabor Superior de l’Institut Internacional del Sabor i la Qualitat
Aigua de Benassal ha estat l’aigua escollida per a l’esdeveniment “8 xefs, 8 plats” que tindrà lloc el proper 28 de juliol a la Sala Opal del Grau de Castelló.
Aigua de Benassal estarà present de la mà de Castelló Ruta Sabor en els set aparadors en els quals es podran degustar i maridar els formatges artesans de Los Corrales de Almedijar i l’oli de Sentiments Gourments, acompanyats pel pa de Artespiga, amb la cervesa artesana de Castelló Beer Factory, el Vermut de Vidal, moscatell Carmelitano, i Aigua de Benassal.
Els comensals tindran l’oportunitat d’acompanyar el seu sopar amb una aigua que ha rebut a Brussel·les, el passat mes de juny, el Diamond Awards – Premi al Sabor Superior de l’Institut Internacional del Sabor i la Qualitat
Després de la degustació de benvinguda, els comensals passaran a la terrassa amb vistes a la zona portuària on tindrà lloc la segona de les novetats de l’esdeveniment, ja que serà allà on es serviran les elaboracions realitzades per Asier Manzanos (El Vasco, Vila-real) i Emilio Miralles (Al d’Emilio, Vila-real). Posteriorment i ja a la sala central de les instal·lacions, el Xef Infiltrat (Miguel Barrera, Cal Paradís de Vall d ‘Alba) iniciarà el servei a taula, al qual li seguiran José Manuel Martí (Mármara, Moncofa) qui protagonitzarà l’últim entrant la sopar que tindrà a Fernando Molina (La Cuina de Fernando, Castelló) com a elaborador del primer dels tres plats principals, que completaran Balbina Cano (Casa Rabitas, Nules) i Javier Simón (Hotel Martín el Humano, Sogorb) Carlos Gutiérrez (Casa Roque, Morella) i Modesto Fabregat (Arbequina, Castelló) tindran la responsabilitat d’elaborar les postres.