L’Ajuntament de Tírig organitza la I Valltorta Trail

1133
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tírig, amb la col·laboració de TDPevents, ha organitzat la primera edició de la Valltorta Trail que tindrà lloc el proper diumenge 10 de juliol. Es tracta d’una prova esportiva que inclou dos categories, d’una banda la cursa de muntanya de 25 quilòmetres i, per als que prefereixen el senderisme, un recorregut de 10 quilòmetres. Tots dos, discorren per camins i senders del terme municipal. A més de promocionar l’esport, l’organització pretén donar a conèixer el patrimoni de la humanitat del terme municipal de Tírig així com el foment de la protecció del medi ambient.

Les proves tenen el punt d’eixida a la Plaça de la Generalitat, a les 8 hores la de 25 quilòmetres i a les 8:15 hores la de 10 quilòmetres. Alli es podrà recollir el dorsal i el xip fins a 15 minuts abans del començament.

Tant la cursa com la marxa senderista comptaran amb premis als tres primers classificats en categoria masculina i femenina en les modalitats d’absoluta, veterans, màster, locals i per equips. El lliurament de guardons es realitzarà durant el dinar de germanor posterior a les carreres.

A més, l’ajuntament ha programat col·loquis, passes de diapositives i diferents activitats relacionades amb el medi natural.