Electra Energia il·luminarà un dels racons d’un poble de Castelló este Nadal

11
PUBLICITAT

L’any 2016 l’empresa Electra Energia va adquirir la il·luminació que Ferrero Rocher dins de la campanya “Poble Bell i Bueno” va portar a Morella en el 2015. Després de finalitzar el Conveni de set anys firmat amb el Patronat de Turisme, l’associació ASETMICO i l’Ajuntament de Morella, i haver il·luminat el municipi de Monroyo l’any passat, este 2024 les llums brillaran en un dels municipis de Castelló subministrats per Electra del Maestrazgo. 

Enguany, la campanya #ElectraIluminaTuPueblo compta amb 16 municipis participants: Catí, Todolella, Ares, Villores, Forcall, Cinctorres, Traiguera, La Pobla de Benifassà, Xert, Sorita, Castell de Cabres, Portell, Sant Jordi, Olocau del Rey, La Mata i Palanques. Per a optar a ser el municipi seleccionat i rebre la il·luminació d’Electra, cada poble va presentar la seua candidatura a través d’un vídeo, on explicava per què la seua localitat mereix ser la protagonista d’Electra durant este nadal. 

El municipi guanyador es triarà per votació pública a través del perfil d’Instagram de @electradelmaestrazgo. Les votacions es duran a terme en INSTAGRAM STORIES, on els usuaris podran triar el municipi al qual desitgen votar. 

Les votacions es duran a terme en tres fases: 

– 1a fase de votacions: per a iniciar les votacions, s’ha realitzat un sorteig  amb l’objectiu de triar de manera totalment aleatòria quins municipis  s’enfrontaran entre ells en esta primera fase de votacions. El sorteig  s’ha publicat en les xarxes socials del grup. 

– 2a fase de votació: s’iniciarà el dimecres 23 d’octubre a les 9h i acabarà el dijous 24 d’octubre a les 9h. 

– Semifinal: s’iniciarà el divendres 25 d’octubre a les 9h i acabarà el dissabte 26 d’octubre a les 9h. Tots els resultats es compartiran en les xarxes socials del grup.

– Votació final: s’iniciarà el diumenge 27 d’octubre a les 9h i tindrà una duració de 24 hores, fins al dilluns 28 d’octubre a les 9h. 

El municipi guanyador es compartirà el dilluns 28 d’octubre, a través de les xarxes socials del grup. D’esta manera, el poble guanyador podrà gaudir durant este nadal de la il·luminació de Nadal proporcionada per Electra energia per a il·luminar un dels seus racons. Tota la informació disponible en les xarxes socials: https://www.instagram.com/electraenergia/ i https://www.instagram.com/electradelmaestrazgo/ i en la pàgina web https://www.electraenergia.online/ilumina-tu-pueblo