L’Associació Cultural Taurina de Portell celebra el seu XV aniversari

33
PUBLICITAT

El pròxim dissabte 2 de novembre l’Associació Cultural Taurina (ACT) de Portell commemorarà els 15 anys de la seua creació. Amb actes taurins per a tots els públics, actuacions musicals i menjars de germanor, l’ACT ha preparat un dia memorable.

La jornada començarà al matí amb un ‘encierro’ infantil amb carretons. Seguidament, es farà un dinar popular al poliesportiu i, després, hi haurà un ‘corro’ de vaques de la ramaderia Hnos. Colomer de Calanda. La vesprada continuarà amb la prova del bou ‘Indiano’, de La Jotera. A continuació, es farà una embolada amb un bou d’Hnos. Colomer.

A les 19 h començarà un ‘tardeo’ a càrrec del grup Rumba 13, i, en acabar, es vendran entrepans per a fer un sopar popular. Després, es farà una embolada d’un bou de la mateixa ramaderia que a la vesprada i, seguidament, s’embolarà ‘Indiano’, el bou provat a la vesprada. En aquestes embolades participaran les quadrilles d’emboladors de Borriol, El Piló de Culla i Emboladores B&I.

Finalment, la nit es tancarà amb l’actuació de l’orquestra Fénix i amb la música de Discomòbil DML, que amenitzarà la nit i la matinada fins que el cos aguante.