El director general de Comunicació ressalta la necessitat dels mitjans d’informació locals per divulgar la cultura i la identitat dels pobles

5
PUBLICITAT

El director general de Comunicació i Promoció Institucional, Francisco González, ha participat a la IV Trobada de Comunicació de Proximitat, que organitza la Federació Valenciana de Municipis i Províncies en col·laboració amb la Generalitat, juntament amb el secretari general de la FVMP, Miguel Bailach, i el director general d´À Punt, Alfred Costa.

Francisco González ha ressaltat la importància dels mitjans locals en la divulgació de la cultura, les festes i la identitat dels pobles. Ha indicat que “a més d´informar de les notícies més properes, compleixen una tasca de difusió de les senyes d´identitat, que només poden realitzar els mitjans locals vinculats a la realitat més propera”.

El director de Comunicació ha elogiat la professionalitat dels periodistes dinformació local i ha destacat la utilitat dels mitjans locals per cohesionar el territori de la Comunitat Valenciana.

La IV Trobada de Comunicació de Proximitat s’ha celebrat a les instal·lacions de la Televisió Autonòmica a Burjassot on un centenar de periodistes i estudiants de periodisme han intercanviat reflexions sobre la comunicació local. Des d´un dels estudis d´À Punt s´ha emès el programa radiofònic ´El Rall´ que s´emet juntament amb la Xarxa d´Emissors Municipals.