L’ermitori de Sant Pau acollirà la primera Trobada de Dones Emprenedores i Economia Social

7
PUBLICITAT

El pròxim dissabte 19 d’octubre, l’ermitori de Sant Pau en Albocàsser acollirà la primera Trobada de Dones Emprenedores i Economia Social, organitzada pel Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat amb el suport de la Diputació de Castelló. Aquesta jornada, amb accés gratuït, té com a principal objectiu donar suport i visibilitat a les dones emprenedores, crear xarxes entre elles i promoure l’economia social i solidària com a eina de transformació ecosocial de les comarques de Castelló.

La trobada inclourà xarrades, formació, sessions de networking, exposicions de casos d’èxit, degustació de xocolates artesans de l’Alt Maestrat i actuacions musicals. Entre les ponències destacades, s’exploraran temàtiques sobre com emprendre des de l’economia social i solidària, els beneficis del cooperativisme o la situació de la dona en l’àmbit sociolaboral.

La jornada compta amb la participació de destacades ponents, incloent Mónica Carreguí, presidenta de Reinventhadas; Angela Pita, tècnica en desenvolupament empresarial de Fevecta; Marta Maicas, doctora en desenvolupament local, cooperació i col·laboradora de XEAS PV; i Gemma Martínez, agent d’igualtat i historiadora. Marisa Capellín i Esther Piriz, tècniques de Reinventhadas, dinamitzaran una sessió de networking entre les assistents. De l’àmbit rural, Rosa Batet exposarà l’experiència de l’Associació de Dones Maestrat de Benassal.

A més, s’exposaran projectes econòmics exitosos de dones en l’àmbit de l’economia social i solidària, com Somnia, Terrenae i Micel·li Ambient. La jornada estarà amenitzada per la cantant Rosio Cano i dinamitzada per la periodista Violeta Tena, vicepresidenta de la Unió de Periodistes.

Per facilitar l’assistència, l’organització ha programat autobusos que recolliran les participants en els seus municipis.

La Trobada de Dones Emprenedores i Economia Social és possible gràcies a l’organització del CDR Alt Maestrat i Coceder, amb el finançament de la Diputació de Castelló, la Conselleria d’Igualtat i el Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, així com el suport de la Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària del País Valencià, l’Ajuntament d’Albocàsser, Fevecta i Reinventhadas.

Inscripcions gratuïtes: Les interessades poden inscriure’s telefonant al 964 42 83 91 o accedint a l’enllaç d’inscripció publicat a les xarxes socials del CDR Alt Maestrat. Totes les participants rebran un lot de merxandatge sostenible.

Per a més informació i conèixer tota la programació, consulteu les xarxes socials del CDR Alt Maestrat.

Inscripcions