Benassal formigona 500 metres de pistes forestals

55
PUBLICITAT

Mig kilòmetre de pistes forestals del terme municipal de Benassal han sigut formigonades. L’objectiu de l’actuació és millorar el pas de vehicles per aquestes vies, les quals donen accés a múltiples finques i explotacions agropecuàries. A més, tindre en bon estat les pistes forestals és bàsic per a la lluita contra incendis que es poden arribar a produir en la zona, donada l’alta densitat forestal present en Benassal.

Part de la inversió destinada l’ha aportada el Club de Caçadors Sant Cristòfol de Benassal, a partir de fons econòmics propis. Per una altra part, la Diputació de Castelló ha sufragat el formigonat de dos pistes rurals. En concret, tota l’acció duta a terme ha canviat el ferm de les pistes al mas La Vella, mas Verola, mas de Celades, a les Foies de Baix i al mas de Mauricio. El projecte finalitzarà una vegada s’actue sobre la pista al Mansanar i la pista al Riu dels Arbres.

L’Ajuntament de Benassal agraeix al Club de Caçadors i a la Diputació de Castelló la implicació per garantir el bon estat de les pistes forestals.