Ares celebra el 12 d’octubre amb la seua segona edició de ‘Camins de pedra, terra i aigua. Caminar per teixir nous camins’

43
PUBLICITAT

Dissabte passat, 12 d’octubre, va tindre lloc a Ares del Maestrat la celebració de la segona edició de ‘Camins de pedra, terra i aigua. Passejar per teixir nous camins’. La jornada va consistir en una visita guiada a la Nevera dels Regatxols, un dels dipòsits de neu més grans i importants de la Comunitat Valenciana.

La visita i la demostració del treball amb llana va seguir el fil argumental de l’evolució de la relació de l’ésser humà amb els recursos naturals i la seua explotació, com són els de la pedra, la terra, l’aigua i en esta edició es va incorporar també la llana.

L’artista Javier Soligó va dur a terme una demostració de treball amb llana, mostrant diferents tècniques tradicionals. També es va realitzar una tertúlia sobre l’actualitat del patrimoni etnològic d’Ares i els nous usos que se li pot donar a la llana, perquè ara mateix és un residu per als ramaders.