Un raig d’esperança per a la plataforma No a la MAT

58
PUBLICITAT

No a la MAT dels Ports arriba al seu objectiu econòmic per afrontar el procediment judicial

La Plataforma No a la MAT dels Ports ha fet pública l’arribada a l’objectiu econòmic que s’havien establert per a poder continuar la lluita legal contra la línia de Molt Alta Tensió dels Ports i contra el Clúster Maestrazgo.

Amb un comunicat a les seues xarxes socials han afirmat que “un cop tancats comptes i pagats proveïdors, bandes, equip de so i subministraments de les jornades “Defensem la comarca, Tombem la MAT”, celebrades a Morella el passat 3 d’agost, hem aconseguit arribar a l’objectiu”. Totes aquelles persones que van aportar el seu granet de sorra en la jornada celebrada a Morella a l’estiu han fet que la plataforma haja aconseguit els 8000 euros que es va marcar com a meta. Ara, amb aquesta quantitat, continuarà la seua lluita i podran “fer front a la nostra part del procediment judicial que, juntament amb diversos propietaris, l’associació Paisajes de Teruel, la Fundació Quebrantahuesos i el moviment ciutadà Teruel Existe, hem iniciat contra aquest macroprojecte energètic per possible delicte de prevaricació en el procés de tramitació i delictes ambientals en la Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) del macroprojecte”, expliquen en el comunicat.

Des de la plataforma mostren la seua satisfacció i orgull per haver aconseguit açò. A més, agraeixen a totes aquelles persones que ho han fet possible.