La Todolella licita les obres de millora d’un nou dipòsit d’aigua potable amb 60.000 euros de la Diputació de Castelló

72
PUBLICITAT

La Todolella ha licitat les obres de la construcció d’un nou dipòsit de regulació d’aigua potable i la seva conducció a càrrec del conveni singular subscrit amb la Diputació Provincial de Castelló.

El Govern Provincial de Marta Barrachina cofinança amb 60.000 euros les obres que permetran millorar l’eficiència hídrica al municipi. “Gràcies a la nova Diputació és possible comptar amb un import que costeja el 62,89% de l’obra, que puja a 95.404,61 euros”, ha explicat Alfredo Querol, regidor del PP al municipi.

La inversió permetrà dotar el municipi d’una infraestructura renovada capaç d’emmagatzemar aigua potable, ubicada al Mas de Jaime, i garantir-ne el subministrament als punts de consum oportuns gràcies a una conducció que també se sufraga amb càrrec a aquest projecte.

Querol ha posat en valor el “canvi de polítiques al capdavant de la Diputació de Castelló per escoltar el món rural”. “L’interior és una oportunitat però per consolidar el seu futur calen polítiques compromeses amb polítics que creguin en les nostres capacitats”. I “afortunadament la presidenta Marta Barrachina abandera aquesta defensa no només amb paraules, sinó amb fets, i això és el que és realment important, complir”, ha conclòs el regidor.

Compromís amb el poble

L’esforç en matèria d´eficiència hídrica compromès per la Diputació Provincial de Castelló es suma a la construcció d´una bassa de lona per a l’emmagatzematge d’aigua amb fins agrícoles que ha posat en marxa el consistori.

“S’ha executat amb fons propis i com tantes actuacions que es desenvolupen en solitari ha estat un esforç notable”. Tot i això, “se suma a aquesta altra actuació que beneficiarà el conjunt dels veïns i que permetrà garantir el subministrament d’aigua potable, que és un objectiu prioritari tant per a la Diputació com per a la Todolella”, ha manifestat el regidor del PP a la població.