El dilluns comencen les obres de millores de la carretera Benassal-Vilafranca

43
PUBLICITAT

L’alcaldessa demana a la Diputació que també incloga com a prioritat la millora de les entrades al municipi i la seguretat viària en la travessia

Dilluns que ve dia 7 d’octubre començaran els treballs de millora de la carretera CV-167 Benassal – Vilafranca. Aquesta millora atén la petició realitzada per l’Ajuntament de Benassal perquè s’escometen actuacions en aquest vial que comunica tots dos municipis. La Diputació de Castelló és l’administració competent en la carretera.

El mes de juliol passat l’alcaldessa de Benassal, Elia García Colom, va mantindre una trobada amb el vicepresident provincial, Héctor Folgado i responsables de l’àrea de carreteres per a traslladar-los les necessitats de la localitat en matèria viària.

La primera edil ha assenyalat que “es tracta d’una actuació molt necessària perquè el ferm presenta alteracions importants en alguns trams. Les arrels dels pins han alçat l’asfalt”.

La setmana vinent s’iniciaran les labors de desbrossament entre el quilòmetre 1 i 3.6. Hi haurà talls de carretera amb una duració màxima de 20 minuts. El vial no estarà tallat totalment al trànsit. La inversió serà de 605.000 €.

L’alcaldessa ha sol·licitat a la Diputació que no oblide la resta de necessitats abordades en la reunió de juliol, centrades en les entrades al municipi des de Castelló, Culla i Vlafranca. Elia García ha exposat la necessitat de construir voreres als costats de la calçada en tota la travessia. També s’ha abordat la poda dels arbustos i herbes en les vores de l’asfalt en les carreteres que són de competència provincial.

En matèria de seguretat viària l’alcaldessa ha proposat crear passos elevats que permeten minorar la velocitat de pas dels vehicles al voltant del col·legi i l’IES, ja que els centres educatius se situen al costat de la travessia.