Jordi Peris i Janna Musquera els guanyadors de la VII Volta Ciclista de Vilafranca

52
PUBLICITAT

El passat cap de setmana Vilafranca va acollir la VII edició de la Volta Ciclista i el IX Memorial Jofre Grau Biosca.

La primera etapa es va disputar el dissabte 14 de setembre. Va ser una etapa de 60 km que va anar des de Castellfort fins a la Font d’En Segures de Benassal. El guanyador individual masculí d’aquesta primera etapa va ser Jordi Peris, mentre que en categoria femenina va ser Janna Musquera. Jaume Ruiz es va situar en el primer lloc de la classificació de muntanya, Fran Alemany en la de metes volants i Jordi White en la general Jove.

El diumenge al matí la segona etapa va començar a Vilafranca. Els guanyadors de l’etapa van ser Oscar Morante en categoria masculina i Janna Musquera en fèmines. La classificació general individual va ser per a Jordi Peris (TBG LITHOSPORT) i Janna Musquera (Proride Jufre Team). El guanyador final de la muntanya va ser Ferran Torra, de les metes volants Fran Alemany i el millor jove Jordi White.

L’equip que va liderar la classificació en les dues jornades va ser E.C Isaac Galvez-Ibermicar.

Des de l’organització agraeixen als ajuntaments de Vilafranca, Castellfort, Portell, Benassal, Cinctorres i Ares del Maestrat, i a comerços i empreses d’aquests pobles per haver col·laborat amb l’organització i amb el patrocini de la cursa. També, agraeixen al gran nombre de persones voluntàries que han fet possible aquesta volta.