Setmana cultural a Albocàsser com a prèvia a les Festes Patronals

64
PUBLICITAT
  • El cantant Serafín Zubiri posarà el fermall d’or a l’agenda

Cinc dies d’intensa activitat cultural són els que viurà Albocàsser a partir del dimarts 30 de juliol. Una programació feta per l’Ajuntament d’Albocàsser amb un criteri de pluralitat que agrupe a diferents gustos i preferències durant els dies previs a les Festes Patronals, que iniciaran el divendres 9 d’agost. Així doncs, demà dimarts comença aquesta Setmana Cultural amb una vesprada dedicada al conflicte bèl·lic que afecta a Palestina, coronat amb un acte simbòlic en repulsa de la guerra i en solidaritat amb el poble palestí.

El dijous es celebra, a l’ermita dels Sants Joans, una jornada sobre els bous de lídia, a càrrec de l’expert veterinari taurí Honorio Carceller. El mateix recinte acull, en el primer acte del cap de setmana, l’entrega de reconeixements de l’edició XXXIII del Premi Literari Casimir Melià a partir de les 17h. Continuant amb la lectura, el mateix divendres es prepara una nova trobada del Club de Lectura El Núvol i, just després, es presentarà el llibre ‘Ningú com tu’, dels autors Sílvia Romero i Manel Jovani.

També hi haurà temps per a l’esport de muntanya en Albocàsser. El dissabte, a les 4h, partirà una excursió cap a l’ermitori de Sant Joan de Nepomucé de La Serratella, un genial observatori per admirar els primers raigs del sol del cap de setmana. A la vesprada, torn del teatre amb la representació ‘Iaios’ a l’Auditori municipal.

La funció teatral deixarà pas a l’esperada actuació del compositor, cantant i pianista Serafín Zubiri, qui pararà a Albocàsser en la seua gira. Serà un concert únic i especial, ja que comptarà amb els excel·lents música de l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser en un espectacle musical per al qual ja es poden adquirir les entrades anticipades. El mateix dissabte, al matí, es celebra el III Tast de Tomata a les 12.30h a la Casa de la Cultura; mentre que per a abans del concert de Zubiri s’han preparat jocs infantils a l’auditori municipal a partir de les 17.30h.

Tota la programació ha estat dissenyada per l’Ajuntament d’Albocàsser, amb la col·laboració i suport de l’associacionisme local en cada una de les activitats planejades. El consistori agraeix el suport i la implicació de les associacions participants.