El Sopar de Lletres d’Onada Edicions homenatja el Centre d’Estudis dels Ports

158
PUBLICITAT

El Centre d’Estudis dels Ports serà el protagonista de l’acte de reconeixement al Sopar de Lletres que cada estiu celebra l’editorial Onada Edicions, i que enguany tindrà lloc el pròxim dimecres 31 de juliol al restaurant Tancat de Codorniu d’Alcanar.

Des dels inicis de la dècada dels 80, el Centre d’Estudis dels Ports ha estat una institució cultural i cívica imprescindible per dinamitzar aquesta comarca del nord valencià. Des de llavors, ha organitzat nombroses activitats al voltant de la divulgació de la història, de la llengua, de la ciència i del patrimoni comarcal. En el camp de publicacions, entre altres, és la impulsora de la Biblioteca dels Ports de Morella, una col·laboració amb Onada que ha permés editar títols com Primavera del 38 de Ricard Martí, Tocates originals per a dolçaina de Julià Pastor, Morella: memòria d’un temps, records d’una guerra de Manel Domínguez o Els Ports: franquisme i repressió, ciutadania i memòria de Joan Lluís Porcar.

El Sopar de Lletres és una trobada festiva que cada estiu reuneix un centenar de persones i que organitza Onada Edicions per tal de lligar el món cultural i associatiu de les terres de cruïlla entre el Maestrat, els Ports, les Terres de l’Ebre i el Matarranya. La iniciativa, engegada al 2015, combina gastronomia, música i literatura, i serveix d’aparador de la producció editorial d’Onada en clau territorial durant l’últim any. Conclou amb un acte de reconeixement a una persona o entitat destacada, i que enguany recau en el Centre d’Estudis dels Ports. El seu nom s’uneix a altres homenatjats com el lingüista Joan Beltran, la llibreria Viladrich, al crític literari Josep San Abdón o a la historiadora Victòria Almuni.

El preu del sopar és de 35 euros i disposa de places limitades. Les inscripcions estan obertes fins al dilluns 29 de juliol. Per a més informació, podeu adreçar-vos als telèfons 964 47 46 41 / 601 125 254 o al correu onada@onadaedicions.com.