Culla prepara la Nit Romàntica com a escenari turístic

137
Cata Culla
PUBLICITAT

L’esdeveniment, previst per al dissabte, està inclòs en el marc de la xarxa Els Pobles Més Bonics d’Espanya

Culla celebrarà el proper dissabte 22 la Nit Romàntica, una proposta inclosa en el marc de la xarxa Els Pobles Més Bonics d’Espanya que busca potenciar el municipi.

La jornada començarà amb el Ral·li Fotogràfic Culla. Les persones participants hauran de buscar quatre racons molt especials de la localitat i fer-se una foto romàntica en cadascun d’ells per a després pujar-la a les xarxes socials i recollir un obsequi a l’Oficina de Turisme de Culla.

A partir de les 17.30 horas arrancarà el joc en família ‘Estima(r)t’ al nucli històric de Culla, una proposta en parella que continuarà amb la visita guiada ‘Romanticisme Medieval’, amb personatges d’època que explicaran històries i secrets dels tresors que amaga este municipi.

Per reposar forces, en un escenari també romàntic, a la terrassa-mirador El Terrat, al costat de l’església, hi haurà una degustació de quatre tapes elaborades pel restaurant La Carrasca acompanyades de la cervesa artesana Iepa. Els tiquets per a aquest esdeveniment estan disponibles a l’oficina de turisme.

La celebració continuarà amb música en directe en el mateix escenari, fusionant la bellesa i l’amor, compartint una copa al capvespre. A més, els comerços i els restaurants locals han preparat productes i menús especials amb tot el seu amor.

Per a més informació: les xarxes socials de Culla Màgica i Medieval, la web www.altmaestrat.com o la Tourist info de Culla: 678 135 160