El PSPV lamenta la «paràlisi» del primer any en el govern local d’Independents per Morella

156
PUBLICITAT

El Centre de Dia o la «incapacitat» d’elaborar i aprovar el pressupost de 2024, junt a liquidar el 2023 amb un dèficit de quasi 600.000 euros, són alguns dels aspectes criticats per l’oposició

El Partit Socialista de Morella ha lamentat la «paràlisi» en el balanç del primer any de govern local d’Independents per Morella. Entre d’altres, enumeren el bloqueig de l’ampliació del Centre de Dia o el retard previst en el pla de sostenibilitat turística com el nou parc infantil de l’albereda que ja deuria estar renovant-se.

Este 2024, ja a punt d’entrar en el segon semestre, l’ajuntament continua sense tindre aprovats els seus pressupostos. De fet, «el govern d’independents no ha elaborat i traslladat al grup socialista cap projecte dels mateixos». El no tenir pressupostos, junt a que hagen liquidat el de l’any anterior amb quasi 600.000 euros de dèficit, després de molts d’anys en què el govern socialista de Morella va tancar els exercicis amb superàvit amb situacions molt més complicades que l’actual com pandèmia de la covid o la profunda crisi dels primers anys de la dècada del 2010, «denota la falta de capacitat».

Este primer any de mandat d’Independents, a més, «hem tingut un fet molt negatiu protagonitzat pel propi alcalde, quan es va presentar ell mateix a set llocs de treball del propi ajuntament». «El que denota no sols falta d’ètica, sinó de voler avantposar els interessos personals als de la població», ha indicat el portaveu socialista, Rhamsés Ripollés.

«La transparència i participació de la que tant volien fer gala, ja es va veure a l’inici de la legislatura amb l’eliminació de les comissions informatives i després ha continuat amb el silenci per resposta i negar documentació al nostre grup», segons les mateixes fonts.

«Després d’un any en què pensem que Morella, en lloc d’anar cap avant està retrocedint, volem que es canvie aquesta tendència perquè Morella continue sent una ciutat dinàmica i capdavantera en els aspectes econòmics, socials i culturals; que siga el motor de la comarca dels Ports. Desitgem que Morella tinga un gran 55 Sexenni mostrant la força i implicació de tots els morellans, d’un poble bolcat en les seues tradicions i mirant cap a un futur que entre tots hem de construir», ha incidit Rhamsés Ripollés.