Ares obri les inscripcions de l’Escoleta d’Estiu per a conciliar

123
PUBLICITAT

-Les activitats es desenvoluparan del 25 de juny al 6 de setembre

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha obert les inscripcions de l’Escoleta d’Estiu per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant les vacances escolars dels més menuts. Així, les activitats es desenvoluparan del 25 de juny al 6 de setembre al Telecentre i Local Multiusos.

Les famílies interessades hauran de tramitar la preinscripció dels seus fills i filles fins al 21 de juny o fins completar places. Les bases tenen en compte l’ordre de les inscripcions, motiu pel qual es recomana la màxima celeritat en la tramitació.

Una volta matriculats, els menuts assistiran a l’Escoleta d’Estiu de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. Diferents propostes educatives i d’oci facilitaran el seu desenvolupament durant els mesos d’estiu, a més d’afavorir el contacte amb altres menuts i la convivència en grup.

Les famílies interessades poden demanar més informació a l’Ajuntament d’Ares o, de manera telefònica, al 964443064. Cal ressaltar que el servei està subvencionat pel Pla d’Ocupació de la Diputació de Castelló.