El festival Ensems obri la convocatòria artística per a les edicions de 2024 i 2025

295
PUBLICITAT
  • Fins al 15 de setembre, els artistes i els grups interessats poden presentar les propostes per a formar part de la programació de les dues pròximes edicions del festival
  • La presentació de les propostes s’ha de fer telemàticament en el web del festival

El festival Ensems, dedicat a les músiques inusuals i l’experimentació sonora i organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, obri la convocatòria artística de propostes musicals i sonores per a les edicions de 2024 i 2025.

Fins al 15 de setembre, quan s’inicia l’edició del festival d’enguany, es poden enviar propostes artístiques de grups, intèrprets i creadors i creadores per a formar part de la programació de les edicions 46a i 47a d’Ensems, que se celebraran a València el setembre de 2024 i 2025, respectivament.

La presentació de les propostes s’efectua telemàticament mitjançant un formulari que pot trobar-se en el web del festival.

La selecció de les propostes tindrà en compte la qualitat artística en relació a la nova creació, interpretació i posada en escena, el nivell d’innovació i originalitat i el caràcter d’estrena que té.

Ensems 2023

La 45a edició d’Ensems se celebrarà entre el 15 i el 24 de setembre en diferents recintes i auditoris de València, Castelló de la Plana i Alacant. El festival Ensems és el més antic en el seu gènere a l’Estat espanyol i se celebra ininterrompudament des de 1978. Amb el lema #acaudorella, Ensems oferirà 25 activitats de diferent format, que inclouran actuacions musicals, trobades professionals i activitats pedagògiques, amb la intenció de prendre el pols a la creació sonora contemporània.

El festival Ensems està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i el Palau de les Arts Reina Sofia i compta amb la col·laboració de l’Inaem (Ministeri de Cultura); l’Ajuntament de València; el Palau de la Música de València; l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM); CaixaBank Escolta València; la Societat General d’Autors i Editors (SGAE); l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics (ISEACV); el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València; la Diputació de València; la Diputació d’Alacant; Clemente Pianos; ENOA (European Network Opera Academies) i The Ernst von Siemens Music Foundation.