L’obra guanyadora serà premiada amb una experiència gastronòmica i una visita guiada doble pel centre històric de la localitat
L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Culla ha convocat, per tercer any consecutiu, el certamen fotogràfic ‘La Bella Culla’, que mantindrà obert el termini de participació fins al 31 d’agost. Es tracta d’un concurs que busca visibilitzar la bellesa del terme i el centre històric d’aquest municipi de l’Alt Maestrat, un de ‘Els Pobles Més Bonics d’Espanya’.
Així doncs, a partir de hui dilluns 10 de juliol, s’obri el terme de participació per a tots aquells aficionats a la fotografia que vulguen opta als premis de la convocatòria. L’obra guanyadora serà seleccionada per un jurat constituït a la tal efecte i obtindrà amb una experiència gastronòmica en la localitat i una visita guiada doble. Al seu torn, també es concedirà un accèssit, al qual es farà lliurament d’un detall. En finalitzar el concurs, es realitzarà una exposició de les millors fotos oberta al públic a la tardor.
Es poden presentar fins a un màxim de tres fotografies inèdites per persona i han de ser remeses al correu electrònic labellaculla@gmail.com. Les bases completes poden ser consultades en www.cullamagicaymedieval.es i en l’oficina de turisme. A més, entre totes les fotos pujades en aquest període a Instagram i Facebook, amb l’etiqueta #labellaculla i en les quals s’etiquete a les pàgines de turisme de Culla (@cullaturistica i @cullamagica), se sortejaran dos exemplars d’un llibre sobre la història de la localitat.
L’Encesa de Culla
Una bona oportunitat per a aconseguir una instantània única és assistir a l’esdeveniment del pròxim dissabte 15 de juliol, ‘L’encesa de Culla’, on més de 5000 ciris i torxes il·luminaran els carrers, balcons i patis creant un ambient màgic de 22.30 a 01:30h. Durant aqueixes hores, no hi haurà cabuda per a la llum elèctrica, l’enllumenat públic s’apagarà per a donar total protagonisme als ciris i a la música en directe a càrrec de ‘Roselles a Tempo’.
Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interés Cultural, per ser un dels millors conservats de l’arc mediterrani.