Castellfort i Portell triomfen entre els pobles de la província que més reciclen

636
Gala a la Diputació amb tots els Ajuntaments premiats
PUBLICITAT

La comarca d’Els Ports està d’enhorabona. Castellfort i Portell han sigut premiats després de convertir-se en dos de les localitats que més reciclen a la província de Castelló. Així s’ha donat a conéixer en la gala final de la campanya Repte Mapamundi organitzada per la Diputació de Castelló en col·laboració amb Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d’envasos de vidre.

Els veïns i veïnes d’ambdòs pobles han aconseguit superar els requisits per a guanyar el premi: augmentar les xifres d’envasos de vidre reciclat des de l’1 de juny fins al 30 de juliol d’aquest mateix any respecte a l’any anterior. Aquest increment significatiu ha valgut el reconeixement provincial i un premi de dos contenidors iglús decorats i personalitzats per a cada municipi, amb la intenció de continuar afermant el reciclatge.

Han triomfat en la categoria C, relativa a pobles amb menys de 2000 habitants. Des de cada Ajuntament s’ha fet difusió del kit gràfic facilitat per l’organització així com les activitats i iniciatives promogudes per a donar a conéixer la campanya i el repte. Aquesta pràctica era un altre dels requisits per a accedir al guardó i promoure idees beneficioses per a la naturalesa i la societat en conjunt.