Morella compta amb un marketplace virtual on vendre els seus productes

609
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La ciutat de Morella compta amb un important i variat teixit empresarial amb diferents productes i serveis repartits per tota la població. Ara, i a través d’una nova plataforma digital, les empreses poden vendre aquestos a través d’internet i arreu del món. A través del nou marketplace, Morella compra online, comerços, establiments i altres serveis tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer i tindre els productes disponibles a través d’internet. Cal explicar que, a aquesta plataforma es pot accedir a través de Morella compra online, així com de les webs municipal, www.morella.net, i turística, www.morellaturistica.com.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “aquesta plataforma pretén que tots els comerços i establiments de Morella puguen tindre presència a internet i oferir els seus productes a un públic més ample utilitzant les noves tecnologies”. L’edil ha explicat que “ara hi ha unes poques empreses amb els seus productes i serveis disponibles, però treballem perquè cada volta més s’animen a utilitzar aquesta eina i oferir una gran varietat de productes locals a través del nou marketplace”. Finalment, Mari ha aprofitat per a “convidar a totes i tots a visitar aquesta plataforma i als comerços a utilitzar-la per a oferir els seus productes”.

A més, la plataforma també ofereix la informació de contacte i localització dels diferents establiments i empreses que en formen part. D’aquesta manera, també permet descobrir aquestos a través d’internet i poder visitar-los físicament a Morella, així com fer comandes a través del telèfon o el correu electrònic d’aquestes.