Vilafranca viu Sant Antoni aquest cap de setmana

778
Actes de Sant Antoni 2022 a Vilafranca
Actes de Sant Antoni 2022 a Vilafranca
PUBLICITAT
  • Aquesta vesprada serà la ‘plantà’ de la Barraca

Després dels ajornaments provocats per la situació de la Covid-19, Vilafranca celebra aquest cap de setmana els actes centrals de la festa de Sant Antoni.

Així, avui divendres a les 19h es començarà a plantar la Barraca a la plaça d’En Blasc.

I demà serà el dia de la Malea. A les 10h s’eixirà a la muntanya. A les 15h tornarà la comitiva al poble amb el tradiconal Alto a la malea davant del Rellotge. Després vindrà la Ronda pels carrers del poble. La representació de La Vida de Sant Antoni Abat serà a les 18.30h i, a continuació, arribarà el sainet “En bon lio m’he ficat” a la Sala de Teatre Carles Pons. L’encesa de la Barraca serà a les 20.30h.

El dia de Sant Antoni és el diumenge 27. A les 11h serà la missa i, després, la benedicció dels animals. Tot seguit, vindrà la Ronda de Sant Antoni amb la música del Grup de Rondalla i Ball de Vilafranca. Es podran escoltar durant el recorregut les destacades veus dels cantadors Virginia Pola i José Luis Urben.

L’Almoneda està prevista a les 17h a la nau de ‘Aislamientos Victor’ (antic magatzem de Monferrer).

Des de la majoralia han indicat que hi haurà venda de pastissos a l’avinguda Castelló 44 pel carreró, el dissabte de 10h a 14h i de 15h a 19.30h. També el diumenge de 10 a 14h. Així mateix, han apuntat que les donacions de l’Almoneda es poden realizar el dissabte de 10 a 14h a l’avinguda Castelló 44 i el diumenge de 10 a 14h a la nau on es durà a terme l’Almoneda.